Αυτόματη Συμπλήρωση Βεβαίωσης Ελεύθερης Κυκλοφορίας Εργαζομένου/συνεργάτη για επιχειρήσεις.

 

ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή,  Αυτόματης  Συμπλήρωσης, για την έκδοση Βεβαίωσης  Ελεύθερης Κυκλοφορίας Εργαζομένου, για επιχειρήσεις.

 

Η SRV applications, δημιουργεί εφαρμογές για μεγάλες επιχειρήσεις, δίνοντας λύσεις, σε καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ανταποκρινόμενη στις πρωτόγνωρες ανάγκες της εποχής  λόγω του covid-19, στο πλευρό των Ελληνικών Επιχειρήσεων, δημιούργησε ένα εργαλείο που διευκολύνει την καθημερινότητά σας.

 

Την ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή AutomateCovid-19Forms.

Την Αυτόματη Συμπλήρωση για την έκδοση Βεβαίωσης Κυκλοφορίας Εργαζομένου για επιχειρήσεις.

 

Τα έκτακτα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας , από τις 23/3/2020 λόγω της πανδημίας covid-19 , έφεραν στην καθημερινότητα μας, την υποχρεωτική  Βεβαίωση  Ελεύθερης Κυκλοφορίας Εργαζομένου  (forma.gov.gr) .

Οι επιχειρήσεις, που απασχολούν εργαζομενους, υποχρεούνται να εκδώσουν προσωπικές Βεβαιώσεις Κυκλοφορίας,  που να δικαιολογούν τις μετακινήσεις τους . Χρονοβόρα, υπεύθυνη, καθημερινή σε πολλές περιπτώσεις διαδικασία ,  για τις επιχειρήσεις  με μεγάλο αριθμό υπαλλήλων( πχ super market). Απαιτεί την συμπλήρωση κάθε φόρμας  με τα στοιχεία του εργαζόμενου , με ακρίβεια και χωρίς λάθη. Η  αλλαγή των προορισμών και των ωρών εργασίας  και ο μεγάλος αριθμός εργαζομένων , έχουν γίνει πονοκέφαλος για την κάθε επιχείρηση.

 

        Έχετε επιχείρηση που απασχολεί από 5- 30.000 εργαζομένους?

Πρέπει να εκδώσετε προσωπικές Βεβαιώσεις Ελεύθερης Κυκλοφορίας Εργαζομένου,  που να δικαιολογούν  τις μετακινήσεις τους ?

 

Η SRV applications είναι δίπλα σας, ενισχύοντας το πρόγραμμα DigitalSolidarity της Ελληνικής Κυβέρνησης, με την ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή AutomateCovid-19Forms.

 

  • Μηδενίστε το χρόνο που απαιτείται για την δημιουργία τους.
  • Απλοποιήστε τη διαδικασία συμπλήρωσης τους.
  • Εκδώστε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τις Βεβαιώσεις  Ελεύθερης Κυκλοφορίας  Εργαζομένου.

 

 

Το μόνο που έχετε να κάνετε, αφού κατεβάσετε και εγκαταστήσετε την εφαρμογή  είναι, να ανοίξετε το Excel σας και να ακολουθήσετε 3 απλά βήματα:

 

Step1b

 Step2b

 

Step3b

 

Step4a

 

 

 

Όλες οι επιχειρήσεις, που απασχολούν εργαζόμενους από 5  εώς 30.000 άτομα, χρειάζονται την  εφαρμογή AutomateCovid-19Forms της SRV applications.

Συμπληρώστε αυτόματα τα στοιχεία των εργαζομένων/συνεργατών σας.

Ακολουθήστε 3 απλά βήματα.

Εξασφαλίστε τις Βεβαιώσεις  Ελεύθερης Κυκλοφορίας Εργαζομένου σε ελάχιστο χρόνο.

 

Επιχειρήσεις που χρειάζονται την AutomateCovid-19Forms:

SUPER MARKET

LOGISTICS

ΔΗΜΟΙ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ  ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ

 

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΊΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ Σ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΤΥΠΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ COVID 19.

H SRV application ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.

 

 

Πώς γνωρίζετε αν η εφαρμογή μας είναι ασφαλής?

 

Ελέγξαμε την εφαρμογή για εσάς. Το AutomateCovid-19Forms ελέγχθηκε από το VirusTotal (μία εταιρεία της Google, η οποία αναλύει αρχεία και URLs με σκοπό την εύρεση κακόβουλου περιεχομένου), το VirusTotal βρήκε την εφαρμογή μας καθαρή απο κάθε κακόβουλο λογισμικό και ύποπτο κώδικα.

Απο κάτω βλέπετε την εικόνα με τα αποτελέσματα της ανάλυσης.

 

VirusTotalCheck3

Πατήστε πάνω στην εικόνα του VirusTotal για να δείτε τα αποτελέσματα του ελέγχου.

 

virus total logo

About the company

srvapps is an IT specialist located in Greece with 30+ years of professional experience in in the demanding and ever changing IT business. Expert and highly familiar with a widevariety of security, programming, engineering, networking, and operating system software.

© 2005 - 2021 srvapps.com. All Rights Reserved. Designed By Spyros Pettas

Search